Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Wasser
- 400 g Erbsen, TK
- 500 g Tintenfischringe (siehe Tipp)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Cherry-Tomaten und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillabaisse
1 godz.
Andalusische Fischsuppe
50 min
Kartoffel-Kokos-Suppe mit Lachs
30 min
Garnelencremesuppe mit Baguette
1 godz.
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25 min
Chowder
45 min
Fischfrikadellen mit Bärlauch-Zitronen-Crème-fraîche
30 min
Spargel-Rucola-Suppe
40 min
Cremige Garnelen-Suppe
45 min
Madeleines mit Chorizo, Zucchini und Paprika
40 min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min