Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g Tintenfisch-Tentakel, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 200 g Rotkohl, in Stücken
- 80 g Zitronensaft
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 TL Fischsauce
- ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Meeresfrüchte Korma
40min
Thai-Fisch-Frikadellen
1 Std. 10 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min
Black-Tiger-Salat
1h 30min
Meeresfrüchte Korma
40min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 Std. 5 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Seafood-Eintopf
50 min
Andalusische Fischsuppe
50 min