
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g Tintenfisch-Tentakel TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 200 g Rotkohl in Stücken
- 80 g Zitronensaft
- 1 Peperoni, rot entkernt, in Stücken
- 50 g Schalotten halbiert
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 TL Fischsauce
- ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 142 kcal / 595 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Andalusische Fischsuppe
50min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Meeresfrüchte Korma
40min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1hod.
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1hod.
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Lamm mit Artischocken
1hod. 30min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1hod.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1hod.