Zařízení & příslušenství
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Příprava 25min.
Celkový 4hod. 5min.
6 porcí
Suroviny
Vafle
-
3 vejce
-
350 gramů moučných brambor oloupaných, uvařených, vychlazených, na menší kousky
-
250 gramů hladká mouka
-
1 čajová lžička cukru
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
-
½ čajové lžičky jedlé sody
-
500 gramů podmáslí
-
80 gramů másla pokojové teploty
-
olej na pečení
Vejce v košilce a chřest
-
500 gramů zeleného chřestu
-
6 vejce
-
mletý černý pepř podle chuti
-
sůl podle chuti
-
500 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
19.1 g
Kalorie
1885 kJ /
450 kcal
Tuk
19.4 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
53 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vafle
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Batátové cheesecake bars
2hod.
Veganská aquafaba Pavlova
Žádné hodnocení
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1hod. 10min.
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Žádné hodnocení
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1hod. 25min.
Sezamové sušenky
1hod. 15min.
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min.
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min.
Špaldová galette s červenou řepou
2hod.
Fazolové brownies
40min.
Arašídové cookies na druhou
30min.
Dýňové kroupoto s parmazánem
1hod. 30min.