Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl
- 3 TL Salz
- 1 EL Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Ausstreuen der Auflaufform
- 4 Eier
- 80 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 250 g Schinkenscheiben, in Streifen
- 250 g Sauerrahm
- 100 g Schlagobers
- 150 g Milch
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2910 kJ / 696 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 3313 mg
Alternativní recepty
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 Std.
Wurstknödel
1sa 20 dk
Gebackene Schinkenfleckerl
1 Std.
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1u. 25min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Eiernockerl
30 Min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 dk
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min