Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Wasser
- 5 Eier
- 300 g Suppengemüse (z.B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel)
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 160 g Semmelwürfel
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 3 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 TL Senf
- 1000 g Faschiertes, gemischt, zerpflückt (3-4 cm Stücke)
- 4 - 6 Essiggurken, je nach Größe
- 100 g Speck, geräuchert, in Scheiben, hauchdünn
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2363 kJ / 565 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 31 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1796 mg
Alternativní recepty
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1u.
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Eiernockerl
30 min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3ωρ. 10 λεπτ.
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1u.
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1u.
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min