Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lentejas pardinas lavadas y escurridas
- 40 g de cebolla cortada en rodajas
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 100 g de bulgur
- 30 g de zumo de limón
- 1 diente de ajo (sin el germen)
- 4 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 15 g de aceite de oliva
- 100 g de calabacín cortado en rodajas finas
- 100 g de pulpa de calabaza cortada en rebanadas finas
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 821 kJ / 196 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Crumble estilo indio
1 Std.
Pastel de lentejas
6h
Curry indio de verduras
40 Min
Pastel de lentejas
1 godz. 55 min
Moussaka de lentejas
2h 20 min
Cuscús con vegetales
15 min
Goulash de soja con dumplings
1h 25 min
Guiso de verduras de raíz
1 Std. 40 Min
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1 Std.
Lentejas con tomate y acelgas
30 min
Sopa de lentejas rojas con calabaza y romero
45 Min