Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di sarde fresche, pulite, deliscate e a pezzi
- 100 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 15 g di uvetta passa, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 15 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di cipolle a fettine sottili
- 200 g di sedano a tocchetti
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 25 g di capperi sotto sale, dissalati
- 400 g di pomodori pelati a pezzi
- 50 g di aceto di vino bianco
- 20 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 18.3 g
Alternativní recepty
Linguine al nero di seppia
45 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Tetù
1j 50 menit
Cassatelle pasquali
2h 50min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Sarde a beccafico
35min
Stufato di agnello
2 Std.
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Polpette con le sarde
25 Min
Iris siciliani
4h 10min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min