Zařízení & příslušenství
Vegan carrot cake with orange frosting
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 5min.
12 portions
Suroviny
Carrot cake
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
boiling water110 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
walnuts150 g
-
carrots cut into pieces280 g
-
sultanas60 g
-
Rapadura sugar160 g
-
banana cut into pieces1
-
wholemeal self-raising flour250 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
plant-based milk of choice30 g
Orange frosting
-
raw cacao butter100 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
pure maple syrup40 g
-
plant-based milk of choice80 g
-
vanilla bean paste3 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
vegan butter (see Tips)40 g
-
orange zest only, no white pith1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3.1 g
Kalorie
1362.8 kJ /
324.5 kcal
Tuk
17.9 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
36.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan butter
8hod. 5min.
Raw chocolate beetroot cake
2hod. 15min.
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1hod. 30min.
Fig and walnut bread
3hod. 20min.
Sweet potato lasagne
1hod. 20min.
Plant-based béchamel sauce
10min.
Vegan moussaka
1hod. 50min.
Vegan mayonnaise
15min.
Wholegrain scones
30min.
Vegan Christmas cake
27hod. 10min.
Vegan tiramisu
3hod. 20min.
Dairy free béchamel
10min.