
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carrot cake
- 60 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
- 110 g boiling water
- 15 g flaxmeal (see Tips)
- 150 g walnuts
- 280 g carrots cut into pieces
- 60 g sultanas
- 160 g Rapadura sugar
- 1 banana cut into pieces
- 250 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 30 g plant-based milk of choice
Orange frosting
- 100 g raw cacao butter
- 1 tbsp arrowroot flour
- 40 g pure maple syrup
- 80 g plant-based milk of choice
- 3 tsp vanilla bean paste
- 1 - 2 pinches salt
- 40 g vegan butter (see Tips)
- 1 orange zest only, no white pith
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 324.5 kcal / 1362.8 kJ
- Protein
- 3.1 g
- Tuk
- 17.9 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Vegan Cheese Wheel
1hod. 50min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1hod. 10min
Vegan Christmas cake
27hod. 10min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1hod. 50min
Cashew pouring cream
35min
Vegan mozzarella
3hod. 40min
Vegan Turkish delight cheesecake
5hod. 30min
Vegan walnut and black bean burger
4hod. 40min
Raw carrot cake
5hod. 30min
Vegan butter
8hod. 5min
Leek quiche
1hod. 20min