Kompatibilní verze
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)
- ¼ tsp salt, plus extra for sprinkling
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 2 tsp tomato paste
- 1 - 2 dashes Tabasco® sauce
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch sugar
- 300 g tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 4 slices toast
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2070.1 kJ / 492.9 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 33.4 g
- Vláknina
- 7.8 g
Alternativní recepty
Sweet and sour tempeh
50min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26 Std. 5 Min
Lupini cheese
3h 20min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Chinese-style drinking porridge
25min
Mediterranean capsicums
2h
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Tofu scramble
25min