Kompatibilní verze
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)
- ¼ tsp salt, plus extra for sprinkling
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 2 tsp tomato paste
- 1 - 2 dashes Tabasco® sauce
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch sugar
- 300 g tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 4 slices toast
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2070.1 kJ / 492.9 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 33.4 g
- Vláknina
- 7.8 g
Alternativní recepty
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Banana tofu ice cream
10min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Eggplant with burghul
55min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Mixed mushroom burgers
50min
Breakfast sausages
1h 5min
Yasai miso ramen
35min
Tofu scramble
25min