Kompatibilní verze
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)
- ¼ tsp salt, plus extra for sprinkling
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 2 tsp tomato paste
- 1 - 2 dashes Tabasco® sauce
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch sugar
- 300 g tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 4 slices toast
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2070.1 kJ / 492.9 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 33.4 g
- Vláknina
- 7.8 g
Alternativní recepty
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Yasai miso ramen
35 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Miso soup
30 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2u. 30min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Hearty lentil chilli
50 min
Soba noodle mee goreng
40 min