Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'oignon nouveau, avec la tige
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 g de cerfeuil frais
- 500 g d'asperges vertes, coupées en tronçons
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de crème liquide légère
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 442 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Potage au poireau
30min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème de chou-fleur
40min
Soupe asperge citron
55 min
Velouté d'asperges noisetté
1 godz. 5 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 Std. 35 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Velouté d'endive
35min
Velouté d'asperge
30min
Velouté de cresson à l'ail
1 Std.