Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 50 g de chalota
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 450 g de alcachofas congeladas en cuartos
- 150 g de agua
- ½ pastilla de caldo de verduras
- 2 cucharaditas de sal (y algo más para cocer la pasta)
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 350 g de pasta corta seca tipo fusilli
- 50 g de guisantes congelados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5 godz.
Macarrones integrales con alcaparras y aceitunas
30 min
Fusilli con guisantes, habas y verduras de primavera
35min
Pasta risottata con coliflor y judías verdes
20min
Fideos con alcachofas
45min
Farfalle con espárragos, panceta y azafrán
30 min
Pasta "alla Norma"
50min
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50min
Macarrones integrales con lentejas
30 min
Macarrones con alcachofas, jamón y ricota salada
30 min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20min
Tabulé de lentejas
10 Min