Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le moule
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de pignons de pin
- 25 feuilles de basilic frais
- 100 g d'huile d'olive
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 100 g de lait
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1183.6 kJ / 281.8 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Minicakes chorizo-feta
35min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 Std. 10 Min
Cake chorizo-courgette
45min
Cake caprese aux tomates confites
1 Std. 30 Min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Clafoutis aux tomates et au pesto
40min
Cake pesto-mozzarella
45min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40min