Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g salsa
- 3 pés de aneto
- 5 g cebolinho picado
- 2 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- 25 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 50 g azeite
- 25 g chalota
- 1 ½ c. chá de sal
- 25 g alcaparras
- 12 filetes de solha s/ pele (480 g aprox.)
- 200 g miolo de camarão
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g talo de aipo
- 50 g chouriço cortado em rodelas s/ pele
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de paprika
- ½ jindungo inteiro
- 300 g arroz basmati
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1763 kJ / 421 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango a vapor com arroz de ervilhas
50 min
Bacalhau assado mediterrânico
1h 30min
Lentilhas com salmão em lascas
35min
Coelho guisado com cuscuz de romã
40min
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35min
Dourada ao vapor com salada de batata
35min
Peru festivo
30min
Solha com maçã e pimenta rosa
30min
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1hod. 10min
Lulas no forno
1hod. 10min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1h 5 min
Coelho com feijoca e arroz
1hod. 10min