Kompatibilní verze
Guisado de feijão encarnado com abóbora e ovo escalfado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g salsa
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 50 g vinagre de vinho branco
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 6 ovos
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 100 g bacon cortado em fatias finas
- 400 g tomate em pedaços
- 500 g abóbora cortada em cubos
- 80 g pimento verde cortado em tiras finas
- ½ c. chá de piripíri (volitelně)
- 850 g feijão encarnado cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1269.6 kJ / 303.4 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 1195.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolonhesa de lentilhas
35min
Strogonoff de cogumelos com batata-doce
40min
Empadão de cogumelos e castanhas
1h 35min
Guisado de feijoca
25min
Arroz amigo do pato
45 min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1u.
Guisado de grão, batata doce e espinafres
40min
Bolonhesa de lentilhas
50min
Ervilhas com ovos escalfados
1u.
Guisado de grão com tomate e especiarias
45 min
Almôndegas de beringela
1u.
Chili vegetariano de lentilhas e milho
1h 35min