Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- 1 vejce
- 150 gramů mléka
- 1 čajová lžička cukru
- 120 gramů oleje na smažení
- 12 bezových květů, omytých
- 75 gramů skořicového cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1992 kJ / 474 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajčatový kečup
40min
Sejkory se skořicovou omáčkou
20 min
Sýrové sovy
15 min
Pampeliškový med
3 godz. 20 min
Ostružinové želé
1 Std.
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Vývar z červené řepy
4 Std. 15 Min
Sýrové mističky se salátem z červené řepy
40min
Pohankové noky do polévky
40min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Bezinkový sirup
2h 25min
Citrónová poleva
7 λεπτ.