Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů pórku, na kousky
- 160 gramů rajčat
- 500 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 800 gramů brambor, na čtvrtky
- sůl, dle chuti
- 800 gramů filetů z tresky, rozmrazených (4 kusy)
- 1 citrón, šťáva
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 4 čajové lžičky hořčice, plnotučné
- 1 čajová lžička zakysané smetany, plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
- 50 gramů zakysané smetany, plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1493 kJ / 357 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos se zeleninou a kuskusem
40 Min
Lososovo-bramborové kuličky
55 Min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Pstruh se zelenou čočkou
35 Min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40 Min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Plněné žampióny
1h 5min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40 Min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 godz. 10 min
Vrstvený dezert s rebarborou a jahodami
30 Min