Zařízení & příslušenství
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů pórku na kousky
-
160 gramů rajčat
-
500 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
800 gramů brambor na čtvrtky
-
sůl dle chuti
-
800 gramů filetů z tresky rozmrazených (4 kusy)
-
1 citrón šťáva
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
4 čajové lžičky hořčice plnotučné
-
1 čajová lžička zakysané smetany plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
-
50 gramů zakysané smetany plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
33.6 g
Kalorie
1493 kJ /
357 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
6.3 g
Sacharidy
46.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min.
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min.
Zeleninová polévka, kuřecí prsa v balíčku se zeleninovou přílohou a vařenými vejci
1hod. 10min.
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1hod.
Cuketa s paprikovo masovou náplní, mrkvovou rýží a sýrovou omáčkou
1hod.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1hod. 30min.
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min.
Kuřecí frikasé s chřestem
1hod.
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min.
Salát z divoké rýže s tuňákem
50min.
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min.