Zařízení & příslušenství
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů pórku na kousky
-
160 gramů rajčat
-
500 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
800 gramů brambor na čtvrtky
-
sůl dle chuti
-
800 gramů filetů z tresky rozmrazených (4 kusy)
-
1 citrón šťáva
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
4 čajové lžičky hořčice plnotučné
-
1 čajová lžička zakysané smetany plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
-
50 gramů zakysané smetany plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
33.6 g
Kalorie
1493 kJ /
357 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
6.3 g
Sacharidy
46.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1hod. 15min.
Omeleta s parmazánem
45min.
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min.
Restovaná paprika (400 gramů)
25min.
Ryba po řecku
35min.
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min.
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45min.
Paprika a pórek s balzamikem
30min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1hod. 45min.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min.
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1hod. 50min.