
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů mrkve na kousky
- 100 gramů pórku na kousky
- 160 gramů rajčat
- 500 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty domácí, zeleninové - 800 gramů brambor na čtvrtky
- sůl dle chuti
- 800 gramů filetů z tresky rozmrazených (4 kusy)
- 1 citrón šťáva
- pepř černý, mletý dle chuti
- 4 čajové lžičky hořčice plnotučné
- 1 čajová lžička zakysané smetany plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
- 50 gramů zakysané smetany plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 357 kcal / 1493 kJ
- Protein
- 33.6 g
- Tuk
- 5.1 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55 min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 min
Vejce na páře á la flamenca
25 min
Smetanové brambory se špenátem
50 min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Zapečené brambory s lososem a koprem
1 godz.
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Gratinovaný květák
55 min