Zařízení & příslušenství
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů pórku na kousky
-
160 gramů rajčat
-
500 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
800 gramů brambor na čtvrtky
-
sůl dle chuti
-
800 gramů filetů z tresky rozmrazených (4 kusy)
-
1 citrón šťáva
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
4 čajové lžičky hořčice plnotučné
-
1 čajová lžička zakysané smetany plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
-
50 gramů zakysané smetany plus 4 čajové lžičky na rybí plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
33.6 g
Kalorie
1493 kJ /
357 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
6.3 g
Sacharidy
46.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cuketa s paprikovo masovou náplní, mrkvovou rýží a sýrovou omáčkou
1hod.
Marinovaný losos s fazolkami
1hod. 10min.
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min.
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min.
Tuňák s bramborem po baskicku
30min.
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min.
Krůtí špíz s rýží, zeleninovou omáčkou a kešu oříšky
2hod. 45min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min.