
Zařízení & příslušenství
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
Příprava 20min
Celkový 1hod. 20min
2 porce
Suroviny
Marinovaná ryba
-
stroužky česneku2
-
zázvoru, čerstvého oloupaného5 gramů
-
červená chilli paprika, čerstvá napůl, bez semínek1
-
fenyklových semínek podle chuti½ - 1 čajová lžička
-
skořice, mleté1 špetka
-
šafránu¼ čajové lžičky
-
soli½ čajové lžičky
-
olivového oleje3 polévkové lžíce
-
filety z bílé ryby, bez kůže (cca 180 gramů každý)2
Omáčka Chermoula
-
stroužky česneku2
-
koriandru, čerstvého nasekaného30 gramů
-
mletého kmínu podle chuti½ - 1 čajová lžička
-
červené papriky, sladké1 čajová lžička
-
chilli, drceného, sušeného1 špetka
-
citrónové šťávy, čerstvě vymačkané30 gramů
-
olivového oleje30 gramů
Kuskusový salát
-
kuskusu100 gramů
-
olivového oleje15 gramů
-
vody110 gramů
-
mletého kmínu1 špetka
-
soli½ čajové lžičky
-
koriandru, čerstvého pouze lístky5 stonků
-
červená chilli paprika, čerstvá1
-
citrónové kůry1 čajová lžička
-
mrkev (cca 60 gramů), na kousky1
-
černých oliv, vypeckovaných50 gramů
-
bílé cizrny, konzervované scezené80 gramů
Marinovaná ryba na páře
-
vody500 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
762 kcal /
3187 kJ
Protein
43 g
Tuk
45 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Maroko
10 recept
Česká republika
Česká republika