Zařízení & příslušenství
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
Příprava 45min.
Celkový 26hod.
700 gramů
Suroviny
-
450 - 500 gramů pomerančů nejlépe chemicky neošetřeného
-
1 vanilkový lusk
-
1000 gramů vody
-
500 gramů krupicového cukru
-
1 špetka soli
-
200 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
33.3 mg
Protein
2.8 g
Kalorie
2013.5 kJ /
481.2 kcal
Tuk
12.2 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
92.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Citrusy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Směs koření na gyros
5min.
Lemon curd (citrónový krém)
20min.
Bílý jogurt ve Varoma
12hod.
Koření na ryby
5min.
Bylinková sůl na brambory
5min.
Sůl z jehličí
5min.
Domácí máslo se zakysanou smetanou
40min.
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Citrónová marmeláda s medem a se zázvorem
1hod. 30min.
Hrušky v červeném víně
3hod. 20min.
Vánoční (adventní) věnec 2016
1hod.
Řecký jogurt
13hod.