Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
TM5 TM6

Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě

5.0 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 450 - 500 gramů pomerančů, nejlépe chemicky neošetřeného
  • 1 vanilkový lusk
  • 1000 gramů vody
  • 500 gramů krupicového cukru
  • 1 špetka soli
  • 200 gramů hořké čokolády (70 % kakaa), na kousky

Nutriční hodnoty
na 1 Kompletní recept
Kalorie
13326 kJ / 3182 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
619 g
Tuk
66 g
Vláknina
31 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty