Zařízení & příslušenství
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
Příprava 45min.
Celkový 26hod.
700 gramů
Suroviny
-
450 - 500 gramů pomerančů nejlépe chemicky neošetřeného
-
1 vanilkový lusk
-
1000 gramů vody
-
500 gramů krupicového cukru
-
1 špetka soli
-
200 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
33.3 mg
Protein
2.8 g
Kalorie
2013.5 kJ /
481.2 kcal
Tuk
12.2 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
92.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Citrusy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Indický sýr panýr (Paneer)
4hod. 5min.
Lemon curd (citrónový krém)
20min.
Lyonský salám
12hod.
Rýžová mouka
5min.
Mandlová mouka
5min.
Pohanková mouka
5min.
Vánoční chlebíček se sušeným ovocem a ořechy
3hod. 10min.
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Bezlepkový chléb života
1hod. 10min.
Majonéza
5min.
Lněné bezlepkové pečivo
1hod.
Taveňák z tvarůžků
35min.