Zařízení & příslušenství
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
Příprava 45min.
Celkový 26hod.
700 gramů
Suroviny
-
450 - 500 gramů pomerančů nejlépe chemicky neošetřeného
-
1 vanilkový lusk
-
1000 gramů vody
-
500 gramů krupicového cukru
-
1 špetka soli
-
200 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
33.3 mg
Protein
2.8 g
Kalorie
2013.5 kJ /
481.2 kcal
Tuk
12.2 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
92.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Citrusy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12hod.
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min.
Restované houby (300 gramů)
25min.
Lemon curd (citrónový krém)
20min.
Topinamburové chipsy
35min.
Vepřová terina se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Barbecue whisky omáčka
20min.
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min.
Hruškový kompot s lískovými oříšky
25min.
Mascarpone krém s červeným rybízem
2hod. 30min.
Jablečná omáčka
20min.
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11hod. 30min.