Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 - 500 gramů pomerančů, nejlépe chemicky neošetřeného
- 1 vanilkový lusk
- 1000 gramů vody
- 500 gramů krupicového cukru
- 1 špetka soli
- 200 gramů hořké čokolády (70 % kakaa), na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 13326 kJ / 3182 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 619 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Loupání zázvoru (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 min
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4h
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Pomerančový curd
35 Min
Smažené tvarohové nočky s marinovanými švestkami
40min
Sůl z jehličí
5 min
Jablková dobrota se slaným karamelem
45min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2h 10min
Džem z rebarbory a jahod
30min
Krémová pomazánka s hořkou čokoládou
1h 10min
Meruňkový likér
25 min
Paštika z kachních jater
45min