Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě

Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě

5.0 6 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 26hod.
700 gramů

Suroviny

  • 450 - 500 gramů pomerančů nejlépe chemicky neošetřeného
  • 1 vanilkový lusk
  • 1000 gramů vody
  • 500 gramů krupicového cukru
  • 1 špetka soli
  • 200 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) na kousky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 gramů

Sodík 33.3 mg
Protein 2.8 g
Kalorie 2013.5 kJ / 481.2 kcal
Tuk 12.2 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 92.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...