
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Butter in Stücken
- 50 g Weizenmehl, universal
- 200 g Zwiebeln geviertelt
- 180 g rote Paprikaschoten in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 350 g Erdäpfel, festkochend geschält
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Salz etwas mehr für den Fisch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr für den Fisch
- 2 TL Zitronenschale
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 20 g Tomatenmark
- 800 g Wasser
- 500 g Karpfenfilet, ohne Haut geschröpft (siehe Tipp)
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 EL Maisstärke mit 1 EL Wasser vermischt (volitelně)
- 1 EL Majoran, frisch gehackt
- 4 EL Sauerrahm
- 1 EL Majoran, frisch Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 454 kcal / 1900 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
Alternativní recepty
Coq au vin
3hod.
Zandergulasch mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1hod. 10min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1hod.
Zandergulasch
45min
Paprikahendl
1hod.
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Boef Stroganoff
50min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1hod. 50min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min