Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Weizenmehl, universal
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 180 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 350 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr für den Fisch
- 2 TL Zitronenschale
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 20 g Tomatenmark
- 800 g Wasser
- 500 g Karpfenfilet, ohne Haut, geschröpft (siehe Tipp)
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 EL Maisstärke, mit 1 EL Wasser vermischt (volitelně)
- 1 EL Majoran, frisch, gehackt
- 4 EL Sauerrahm
- 1 EL Majoran, frisch, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Pannonische Bohnensuppe
50min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Geröstete Leber
30 Min
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50min
Lammbraten gefüllt mit Nüssen und Trockenfrüchten
3 Std. 15 Min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1 Std. 15 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Zandergulasch
45min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min