
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di carote pelate e tagliate a bastoncini
- 250 g di porri la parte bianca tagliata longitudinalmente
- 500 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 600 g di filetti di salmone fresco senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
- 25 g di burro
- 400 g di funghi champignon puliti e a fette
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di panna (35% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 409 kcal / 1712 kJ
- Protein
- 33.8 g
- Tuk
- 25.8 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40min
Lenticchie con bocconcini di salmone
45min
Arroz caldoso
1hod. 10min
Tagine di rana pescatrice
1hod. 5min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Zuppa del pescatore
50min
Spiedini di pollo in salsa teriyaki (Yakitori)
50min
Caldo verde
35min
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25min