Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di carote, pelate e tagliate a bastoncini
- 250 g di porri, la parte bianca tagliata longitudinalmente
- 500 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 600 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
- 25 g di burro
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di panna (35% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1712 kJ / 409 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo speziato alle arachidi
50 min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 min
Quinoa con code di gambero
30 min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Cozze allo zafferano
55 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min