Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di carote, pelate e tagliate a bastoncini
- 250 g di porri, la parte bianca tagliata longitudinalmente
- 500 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 600 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
- 25 g di burro
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di panna (35% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1712 kJ / 409 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25 Min
Manzo stufato con chipotle
1 Std.
Frittata con battuto di fave
45min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 Std. 30 Min
Smoothie avocado, spinaci e mandorle
10 Min
Marmitako
50min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Zuppa di pollo e funghi
55 min
Moqueca
1 Std. 20 Min
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1 Std. 15 Min
Polpette in foglia di limone con salsa al limone
50min
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.