Zařízení & příslušenství
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porties
Suroviny
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
9 g
Kalorie
574.2 kJ /
137.2 kcal
Tuk
9.8 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
4.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ontvangen & genieten
9 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vitello tonnato
13hod.
Gekruide lamstaart
40min.
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2hod.
Spinazierisotto met asperges
40min.
Bevroren veenbessen margarita
5min.
Zalm en venkel risotto
25min.
Venusschelpen op zeemanswijze
30min.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1hod.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min.
Bearnaisesaus
20min.