Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g amandelen
- 1 teentje knoflook
- 1 bos verse basilicum, enkel de bladeren (ong. 15 g)
- 1 verse chilipeper, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 1 citroen, de zeste en het sap
- 100 g boter, in blokjes
- 200 g water
- 1000 g verse mosselen, schelpen goed geschrobd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 574.2 kJ / 137.2 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
No ratings
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1hod. 25min
Pastasalade met forel en groenten
No ratings
Kruidenvinaigrette
No ratings
Bessenlikeur
30 Min
Lasagnerolletjes
No ratings
Ananaspakketjes
1 Std.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Vastensoep
30 Min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min