Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quenelles
- 375 g witte visfilet, zonder vel, in stukken
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen witte peper
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 100 g ongezouten boter, in blokjes
Panade
- 30 g ongezouten boter, in blokjes
- 100 g melk
- 50 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier
- 2 eiwitten
- 600 g water
Saus
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 sjalotten, gehalveerd
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g waterkers
- 200 g water
- 100 g volle yoghurt
- 1 el kippenbouillonpasta
- ½ citroen, enkel het sap
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- waterkers, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatensaus
40 min
Vinaigrette van paprika's
Žádné hodnocení
Franse brunch
Žádné hodnocení
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3óra 35p
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Zalmsoufflé
1h
Mediterraanse gebakjes
Žádné hodnocení
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Romige aspergesoep
25 Min