Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quenelles
- 375 g witte visfilet, zonder vel, in stukken
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen witte peper
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 100 g ongezouten boter, in blokjes
Panade
- 30 g ongezouten boter, in blokjes
- 100 g melk
- 50 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier
- 2 eiwitten
- 600 g water
Saus
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 sjalotten, gehalveerd
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g waterkers
- 200 g water
- 100 g volle yoghurt
- 1 el kippenbouillonpasta
- ½ citroen, enkel het sap
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- waterkers, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confituur van ananas en gember
40 min
Romige aspergesoep
25 min
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Vegan cheddar mac & cheese
Žádné hodnocení
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55 min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Lichtblauw gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Asperges en prosciutto cannoli
Žádné hodnocení
Canapé met ei
10min
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Aspergesoep met citroen
55min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min