Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quenelles
- 375 g witte visfilet, zonder vel, in stukken
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen witte peper
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 100 g ongezouten boter, in blokjes
Panade
- 30 g ongezouten boter, in blokjes
- 100 g melk
- 50 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier
- 2 eiwitten
- 600 g water
Saus
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 sjalotten, gehalveerd
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g waterkers
- 200 g water
- 100 g volle yoghurt
- 1 el kippenbouillonpasta
- ½ citroen, enkel het sap
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- waterkers, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geel gekleurde eieren
55 Min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Kreplach
55 Min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Žádné hodnocení
Fruitkroon
Žádné hodnocení
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50 phút
Valentijnkoekjes met aardbei
Žádné hodnocení
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Žádné hodnocení
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Uiensoep
1h
Groene pepersaus
20min