
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quenelles
- 375 g witte visfilet, zonder vel in stukken
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen witte peper
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 100 g ongezouten boter in blokjes
Panade
- 30 g ongezouten boter in blokjes
- 100 g melk
- 50 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier
- 2 eiwitten
- 600 g water
Saus
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 sjalotten gehalveerd
- 30 g boter in blokjes
- 150 g waterkers
- 1 el kippenbouillonpasta
- 200 g water
- 100 g volle yoghurt
- ½ citroen enkel het sap
- gemalen zwarte peper naar smaak
- waterkers als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 598 kcal / 2502 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amandelbretzels
Nessuna valutazione
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Tomatensaus
40min
Minestrone
45min
Hongaarse champignonsoep
30min
Vijgenmosterd
25min
Gerookte zalm sneetjes
Nessuna valutazione
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Tomatenmannetjes
Nessuna valutazione
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nessuna valutazione
Basisbouillon
Nessuna valutazione
Vinaigrette van paprika's
Nessuna valutazione