Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (volitelně)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cottage pie
1h 10min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min
Charoset
15 dk
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Ananas zandkoekjes
Ninguna valoración
Mediterraanse gebakjes
Ninguna valoración
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Caramel vanille bourbon saus
Ninguna valoración