Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (volitelně)
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Gekruide lamstaart
40 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Žádné hodnocení
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Žádné hodnocení
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Aardbeienpudding
2h 10min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Erwten met ham
25 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Moussaka met linzen
2h 20min