
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (volitelně)
- 4 eierdooiers medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 150 g gerookte zalm in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eiwitten medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter in blokjes
- ½ citroen enkel het sap
- zout naar smaak
- gemalen zwarte peper naar smaak
- verse dille naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 211 kcal / 882.8 kJ
- Protein
- 11.5 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef Wellington
10hod. 10min
Glutenvrije kerstfruitcake
Žádné hodnocení
Gebakken aardappelpuree monsters
Žádné hodnocení
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Žádné hodnocení
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2hod. 10min
Vislasagne met asperges en prei
1hod. 30min
Heerlijke herfstdressing
Žádné hodnocení
Beef laab
1hod. 5min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1hod.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9hod. 15min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min