Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (volitelně)
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Gazpacho
1h 15min
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Gekruide lamstaart
40 Min
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min