Kompatibilní verze
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Radicchio (ca. 150 g), in Stücken (2 cm)
- 125 g Rucola, grob zerzupft
- Olivenöl zum Beträufeln
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 4 Scheiben Toastbrot, geviertelt
- 1 Ziegenkäserolle (125 g), in 16 Scheiben
- 50 g Walnusshälften
- 35 g Balsamico, hell
- 20 g Akazienhonig und etwas mehr zum Beträufeln
- 20 g Orangenmarmelade
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Rohrzucker
- 1 Birne, reif, in dünnen Spalten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 329 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 Min
Panzanella - Sommerlicher Brotsalat
40 Min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30 Min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40 Min
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35 min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40 Min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h