Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern

Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern

4.8 363 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 Portionen

Suroviny

  • Radicchio (ca. 150 g), in Stücken (2 cm)
    1
  • Rucola grob zerzupft
    125 g
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Toastbrot geviertelt
    4 Scheiben
  • Ziegenkäserolle (125 g), in 16 Scheiben
    1
  • Walnusshälften
    50 g
  • Balsamico, hell
    35 g
  • Akazienhonig und etwas mehr zum Beträufeln
    20 g
  • Orangenmarmelade
    20 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Rohrzucker
    1 TL
  • Birne reif, in dünnen Spalten
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 8 g
Kalorie 1379 kJ / 329 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...