Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 fette di bacon affumicato
- 60 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di burro
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 200 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
- 140 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate + q.b.
- ½ cucchiaino di zenzero secco macinato
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
- 60 g di panna acida (crème fraîche)
- 30 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2703 kJ / 646 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min
Crema di zucca e polpette di tacchino
1 Std.
Puré aromatico di zucca
40 Min
Risotto con zucca e Taleggio
45 Min
Risotto zucca e porcini
45 Min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 Min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto arancione con zucca e carota
35 Min
Purè di zucca e porri
45 Min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 godz. 5 min
Salsa carciofi e fagioli
1 godz. 10 min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1 godz. 50 min