Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 fette di bacon affumicato
- 60 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di burro
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 200 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
- 140 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate + q.b.
- ½ cucchiaino di zenzero secco macinato
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
- 60 g di panna acida (crème fraîche)
- 30 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2703 kJ / 646 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie rosse
50 menit
Purè di zucca e porri
45 Min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1j 25 menit
Cocottine di zucca e ricotta
50 menit
Crema di zucca con ravioli
35 Min
Vellutata di verza al vino bianco
50 menit
Puré aromatico di zucca
40 min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 min
Jota carnica
1 godz. 5 min
Zuppa del nord
1h 10 min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 min
Vellutata di castagne con porcini
50 menit