Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)

4.7 31 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod. 40min
8 fette

Suroviny

Pasta brisèe
  • di grano saraceno
    80 g
  • di farina senza glutine
    170 g
  • di burro freddo a pezzi
    100 g
  • di acqua fredda
    110 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • di porri a rondelle
    600 g
  • di acqua
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g
  • di panna da cucina
    50 g
  • uovo
    1

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 308.5 kcal / 1290.8 kJ
Protein 7.1 g
Tuk 18 g
Sacharidy 33.2 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 8.6 g
Sodík 250.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...