Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)

4.6 39 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 40min.
8 fette

Suroviny

Pasta brisèe
  • 80 g di grano saraceno
  • 170 g di farina senza glutine
  • 100 g di burro freddo a pezzi
  • 110 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 600 g di porri a rondelle
  • 500 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 50 g di panna da cucina
  • 1 uovo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 250.1 mg
Protein 7.1 g
Kalorie 1290.8 kJ / 308.5 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 8.6 g
Sacharidy 33.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...