Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa di kiwi
- 150 g di kiwi, pelato e a pezzi
- 8 foglie di basilico fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 albume
Gnocchi di cavolfiore
- 500 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 - 70 g di pangrattato
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 - 5 cucchiai di olio di semi di girasole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 0.5 mg
Alternativní recepty
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 min
Bruco polpetta (di verdure)
40 Min
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1 Std. 30 Min
Bicchierini di avena alla zucca
2h 20min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 Std.
Rosti di patate con hummus di fave
2 Std.
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo
1 Std.
Flan al topinambur
40 Min
Spiedini di melone e scampi con bulgur
45 min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1 Std.
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 Min
Gnocchi zucca e salmone
1h 5 min