Kompatibilní verze
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 capesante pulite (vedere consiglio)
- 300 g di sedano rapa a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte
- 60 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di verza rossa a listarelle sottili
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di zucchero
- 50 g di vino rosso
- 4 fili di erba cipollina fresca, lavati e asciugati
- sale rosa in fiocchi, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448.1 kJ / 346.1 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 22.2 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1102.8 mg
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Purè di sedano rapa
35 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 Min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35 Min
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min