
Kompatibilní verze
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 capesante pulite (vedere consiglio)
- 300 g di sedano rapa a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte
- 60 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di verza rossa a listarelle sottili
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di zucchero
- 50 g di vino rosso
- 4 fili di erba cipollina fresca lavati e asciugati
- sale rosa in fiocchi, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 346.1 kcal / 1448.1 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 22.2 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Sodík
- 1102.8 mg
Alternativní recepty
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1hod.
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
1hod. 50min
Pancia di maiale con composta di mele
8hod. 30min
Crema di topinambur e tartufo
55min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Tartare al salmone
1hod.
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2hod. 25min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1hod.
Capesante ai funghi porcini
1hod. 20min
Coda di rospo croccante su purea nera
1hod. 50min