Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g di riso integrale
- 30 g di semi di lino
- 1500 g di acqua
- 300 g di lenticchie rosse, secche
- olio di semi di girasole q.b.
- 300 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 50 g di salsa di senape dolce
- 40 g di ketchup
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1j 30 menit
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35 Min
Svizzere vegan
1j
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1j 20 menit
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55 Min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1j 30 menit
Burger in agrodolce
1h 10 min
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1h 10 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 Min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 Min