Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di piselli freschi
nebo 300 g di piselli secchi, spezzati - 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di yogurt greco bianco
- 1 pizzico di paprika dolce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 9.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 min
Condimento allo yogurt
10min
Purè di piselli
40 min
Involtini di porri e ceci
30 min
Salsa fagioli e feta
10min
Gazpacho di carote
10min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 godz. 30 min
Frittata di riciclo (senza uova)
1h
Ragù di nocciole, noci e semi di finocchio
1 godz. 10 min
Pesto di nocciole
10min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45 min