Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
-
50
g di cipollotti a pezzi
nebo 50 g di scalogno a pezzi - 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di carota, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di bietole, le foglie pulite (volitelně)
- 1 cucchiaio raso di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di acqua
- erba cipollina fresca tritata, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di carote
35min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2 godz.
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di coste
35min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1h 30 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Insalata di cavolo rosso, pere e coriandolo
20 min
Crema di asparagi e curcuma
35min