甜豆雞肉蒸餃

甜豆雞肉蒸餃

3.7 3 rating
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 30min.
16 個

Suroviny

蒸餃皮
  • 75 克
  • 地瓜 去皮,切塊(約2公分)
    25 克
  • 中筋麵粉
    85 克
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉 少許
雞肉餡
  • 10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    60 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    200 克
  • 新鮮甜豌豆 切小段(約0.5公分)
    60 克
  • 香油
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
甜豆雞肉蒸餃
  • 500 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 5 g
Kalorie 211.1 kJ / 50.5 kcal
Tuk 1.2 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 5.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...