Zařízení & příslušenství
酸辣雞肉青木瓜麵
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
青木瓜 去皮去籽,刨絲250 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
水500 克
-
雞胸肉 (約1副)250 克
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒10 克
-
新鮮香菜 取葉10 克
-
檸檬汁50 克
-
魚露40 克
-
糖30 克
-
米醋35 克
-
小番茄 切瓣50 克
-
無鹽烤花生 拍碎50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
248.1 mg
Protein
39.7 g
Kalorie
1799.5 kJ /
430.5 kcal
Tuk
12.2 g
Vláknina
7.4 g
Nasycený tuk
71 g
Sacharidy
44.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬菜偽麵條
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan