Kompatibilní verze
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polévka z česneku
- 200 gramů česneku mladého (viz Tip)
- 100 gramů suchého bílého vína
- 2 polévkové lžíce másla
- 40 gramů celeru, na kostky
- 40 gramů fenyklu, na kostky
- 40 gramů šalotky, na kostky
- 200 gramů brambor, na kostky
- 150 gramů smetany 12 %
- 2 snítky tymiánu, čerstvého
- 500 gramů vody
- sůl, podle chuti
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
- pepř, čerstvě umletý, podle chuti
- limetková šťáva
Hrášek
- 100 gramů zeleného hrášku, čerstvého
- 1 polévková lžíce másla
- 2 polévkové lžíce zeleninového vývaru
- sůl
Servis
- 200 gramů uzeného pstruha
- máta a květy česneku na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1671.8 kJ / 398 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka červená z řepy
35min
Valentinské čokoládové řezy s malinovým želé a zázvorovým sorbetem
Žádné hodnocení
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30min
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Zeleninová kapsa
45min
Bob čorba
13h 15 min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40min
Karbanátky z hub
35min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min