Zařízení & příslušenství
Šťavnatý polentový nákyp s jablky (bez lepku)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
3 porce
Suroviny
-
150 gramů jablek oloupaných, bez pecek, na kousky
-
½ čajové lžičky nastrouhané citrónové kůry
-
15 gramů citrónové šťávy
-
35 - 45 gramů cukru
-
1 špetka soli
-
2 - 3 špetky mletého kardamomu2 špetky mleté skořice
-
60 - 70 gramů másla
-
80 gramů polenty
-
375 gramů mléka
-
4 vejce
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
339 mg
Protein
16 g
Kalorie
2152 kJ /
514 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
16 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez lepku a chutně
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganské croissanty s pomerančovou kůrou
3hod. 20min.
Polentová pizza
1hod.
Hruškový bezlepkový koláč
40min.
Koláč s mléčnou rýží a třešněmi
2hod.
Raw pohanková kaše
8hod. 20min.
Jáhlovo-maková kaše
20min.
Moučník z ovesných vloček, datlí a pražených arašídů
1hod. 20min.
Veganské brownies s batáty
1hod.
Polenta se špenátem a sýrem
1hod.
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min.
Thajská kokosovo-rýžová kaše s mangem
35min.
Jablečný nákyp s mléčnou rýží
1hod. 15min.