Zařízení & příslušenství
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
Příprava 5min.
Celkový 10min.
75 gramů
Suroviny
-
70 gramů kešu ořechů
-
2 polévkové lžíce lahůdkového droždí
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky granulovaného česneku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 75 gramů
Sodík
407 mg
Protein
17 g
Kalorie
1830 kJ /
438 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
6.6 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganské sýry
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganské croissanty s pomerančovou kůrou
3hod. 20min.
Veganský čedar z kešu
3hod. 10min.
Ovesné mléko
1hod. 10min.
Veganská pěna s banány a avokádem
1hod. 10min.
Veganské máslo
2hod.
Rýžová mouka
5min.
Veganský nářez na způsob sýra
6hod. 40min.
Veganský parmazán
15min.
Alternativa smetany na bázi kešu
6hod.
Veganská zakysaná smetana
10hod. 15min.
RAW medové mandlové mléko
8hod. 40min.
RAW čokoládové kuličky
30min.