Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 1 geh. TL Kapern, eingelegt
- 40 g natives Olivenöl extra
- 20 g Essig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Senf
- 1200 g Wasser
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 240 g Dinkelreis (siehe Hintergrundinformation)
- 180 g Radieschen
- 100 g Rucola (siehe Variation)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Overnight Oats mit Feigen
13h
Karfiol-Bohnen-Salat schnell auf den Tisch
10 min
5-Elemente Kraftbrei mit Quinoa und Maroni
45 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50min
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1 Std. 35 Min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30 min
Käferbohnensalat
35min
Haferflocken-Karotten-Busserl
55 min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1h
Vollwert-Baguettes
50min
Lauwarmer Avocado-Ei-Aufstrich
20 min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 min