Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 3 Stängel Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 120 g Tomaten, geviertelt
- 120 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- 30 g Öl
- 150 g Kohlrabi, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Erdäpfel, mehlig, in Würfeln (1 cm)
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 3 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 150 g Erbsen, tiefgekühlt
- 70 g Fadennudeln (Kochzeit 3 Minuten)
- 150 g Kichererbsen aus der Dose, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 890 kJ / 213 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 768 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40min
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Gemüsereis mit Ei
35min
Schnelle Minestrone
20min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40min
Orientalische Linsensuppe
30 min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Eachtlengsuppe
45min