Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Quinoa, rot
- 300 g Wasser
- 1 Bio-Zitrone
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (1 cm)
- 6 Stängel Koriander, frisch, Blätter abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 80 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- 1 Ei (Größe M)
-
240
g Lachsforellenfilets, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
nebo 240 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm) - 1 EL Kapern, eingelegt
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 Min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 godz. 5 min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55min
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
45 Min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1 Std.
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Zandergulasch
45 Min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 Min