
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Quinoa, rot
- 300 g Wasser
- 1 Bio-Zitrone
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Frühlingszwiebeln in Stücken (1 cm)
- 6 Stängel Koriander, frisch Blätter abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, frisch Blätter abgezupft
- 80 g Weißbrot, altbacken in Stücken
- 1 Ei (Größe M)
-
240
g Lachsforellenfilets, ohne Haut in Stücken (2 cm)
nebo 240 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut in Stücken (2 cm) - 1 EL Kapern, eingelegt
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 285 kcal / 1192 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1hod. 20min
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
45min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1hod.
Quinoa Nuggets
1hod.
Macadamia-Parmesan-Forelle mit Rote-Bete-Salat
40min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Huhn
45min
Buchweizen Bowl mit Rinderfilet und Käferbohnen
50min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Hirsepfanne mit gebratenem Gemüse und Cashews
30min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1hod.
Polenta-Hendl-Eintopf
40min