Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Butter
-
40
g trockene Semmeln, in Stücken
nebo 40 g Semmelwürfel - 5 - 10 Blättchen frisches Basilikum
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 150 g Babyspinat, frisch
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 3 - 5 Blätter Filoteig
- 120 g Naturjoghurt
- 2 Eier
- ¼ TL Salz
- 80 g Feta, in Stücken
- 20 - 30 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1605 kJ / 383 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 godz.
Tomatentarte à la Provence
55min
Erdbeercrumble mit Mandelsauce
50min
Elsässer Zwiebeltarte
1h 50min
Menü: Melanzaniröllchen, Orecchiette mit Olivensugo und Panna Cotta
1 godz.
Kürbisrisotto
45 min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35min
Süßkartoffel Gratin
50min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1h 5 min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1h 25min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min