Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Paradeiser
- 50 - 70 g Zucchini
- 1 Packung Blätterteig, aus dem Kühlregal
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 10 g Olivenöl, etwas mehr zum Beträufeln
- 2 ½ TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 125 g Crème fraîche
- 150 - 200 g Ziegenkäse, hart, in Stücken
- 1 Ei
- 2 EL Dijonsenf
- 1 TL Honig
- 2 - 3 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2190 kJ / 523 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1h 25 min
Elsässer Zwiebeltarte
1h 50 min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1h 5min
Süßkartoffel Gratin
50min
Pikante Sterzschnitten
55min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1h 25 min
Tarte mit Spinat und Feta
50min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 Std. 30 Min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min