Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Paradeiser
- 50 - 70 g Zucchini
- 1 Packung Blätterteig, aus dem Kühlregal
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 10 g Olivenöl, etwas mehr zum Beträufeln
- 2 ½ TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 125 g Crème fraîche
- 150 - 200 g Ziegenkäse, hart, in Stücken
- 1 Ei
- 2 EL Dijonsenf
- 1 TL Honig
- 2 - 3 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2190 kJ / 523 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1 godz. 20 min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Elsässer Zwiebeltarte
1 Std. 50 Min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1 godz. 5 min
Tarte mit Spinat und Feta
50 Min
Empanadillas mit Gemüse-Käse-Füllung
1 Std. 10 Min
Bunte Ofen-Tortilla
1 Std. 10 Min
Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili
30 min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50 Min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40 min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1 godz. 5 min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.