Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Schalotten
- 160 g Staudensellerie, in Stücken
- 40 g Öl
- 750 - 800 g Maronen, gegart, geschält
- 1000 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Sahne
- Cayenne-Pfeffer, gemahlen nach Geschmack
- 8 TL Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 9.1 g
Alternativní recepty
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Parmesansüppchen
25 min
Würzige Kürbissuppe
1 Std.
Maronenrisotto
30 min
Kürbis-Kokos-Suppe
35 min
Maronencremesuppe
1h 30min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Fenchel-Maroni Suppe
35 min
Kokos-Möhren-Suppe mit Garnelen
35 min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 Std.
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min