Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 pezzo di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 400 g di polpa di zucca Kabocha a pezzi (2 cm)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di foglie di salvia secca
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di riso Arborio
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale - 60 g di panna acida (crème fraîche)
- foglie di salvia fresca, lavate q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1387 kJ / 332 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
35min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min