Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a pezzi
- 120 g di bacon a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di barbabietola rossa cotta a cubetti (1 cm)
- 320 g riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado Bimby per brodo di carne - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2585 kJ / 618 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 69.2 g
- Tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Risotto alla zucca e balsamico
30 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1u.
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min