Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2368 kJ / 569 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25 min.
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min