Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2368 kJ / 569 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1h 5min
Quenelles nature sauce nantua
3sa 40 dk
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20min
Veau bolognaise et polenta
35min