Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2368 kJ / 569 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Gratin de courge
1h
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40min
Quenelles nature sauce nantua
3u. 40min
Tourte de Pâques
1 godz. 35 min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1h 5min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Polenta aux olives
45 Min
Saucisson brioché de Lyon
3 godz. 25 min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min