
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 569 kcal / 2368 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 30 g
Alternativní recepty
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1hod. 5min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1hod. 10min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1hod.
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Quenelles nature sauce nantua
3hod. 40min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40min
Saucisson brioché de Lyon
3hod. 25min