Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
g kabuklu midye, temizlenmiş
nebo 400 g dondurulmuş kabuklu midye, temizlenmiş, çözdürülmüş - 160 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
-
200
g kalamar halkası
nebo 200 g dondurulmuş kalamar halkası, çözdürülmüş - 200 g karışık biber (örn. kırmızı, yeşil), parçalara bölünmüş (3 cm)
- 50 g sucuk, ince dilimlenmiş
- 400 g konserve doğranmış domates, suyuyla birlikte
- 1 ½ tk tuz
- 2 tutam safran lifi
- 200 g su
-
½
tk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi,
nebo ¼ küp tavuk bulyon - 350 g risotto pirinci
- 50 g herhangi bir karides cinsi, ayıklanmış, temizlenmiş
- 1 - 2 yk tereyağı
- 1 limon, dilimler halinde kesilmiş, servis için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 godz. 10 min
Pancar Carpaccio
Žádné hodnocení
Moscow Mule
Žádné hodnocení
Somon Tartar
10 min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 godz.
Bearnez Soslu Bonfile
Žádné hodnocení
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min
Karışık Orman Meyveleri Kokteyli
2h 10min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 min
Pesto Sosu
15min