Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
g kabuklu midye, temizlenmiş
nebo 400 g dondurulmuş kabuklu midye, temizlenmiş, çözdürülmüş - 160 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
-
200
g kalamar halkası
nebo 200 g dondurulmuş kalamar halkası, çözdürülmüş - 200 g karışık biber (örn. kırmızı, yeşil), parçalara bölünmüş (3 cm)
- 50 g sucuk, ince dilimlenmiş
- 400 g konserve doğranmış domates, suyuyla birlikte
- 1 ½ tk tuz
- 2 tutam safran lifi
- 200 g su
-
½
tk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi,
nebo ¼ küp tavuk bulyon - 350 g risotto pirinci
- 50 g herhangi bir karides cinsi, ayıklanmış, temizlenmiş
- 1 - 2 yk tereyağı
- 1 limon, dilimler halinde kesilmiş, servis için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portakallı Sıcak Şarap
20min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 Std. 10 Min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Brak ocen
Pancar Carpaccio
20min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Brak ocen
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Naneli Bezelye Köfteleri
45min
Mantarlı Risotto
40min
Patlıcan Beğendi
50min
Parmesan Peynirli Risotto
30min