Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ameixas s/ caroço
- 10 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 5 g vinagre balsâmico, mais q.b. p/ temperar
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 lombinhos de porco abertos em lençol p/ rechear (400 g cada aprox.)
- ½ maçã Granny Smith s/ casca e s/ caroços, cortada em lâminas (80 g aprox.)
- 1000 g água
- 250 g arroz selvagem
- Mistura de alfaces q.b.
- 4 rabanetes cortados em fatias finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1784.9 kJ / 426.6 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 46.2 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1069.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pato com ameixas e puré de couve-flor e batata
2 Std.
Casinhas de bolachas de gengibre
6h
Peixe assado com curcuma e molho de tomate
30 Min
Puré de batata (Modo descascar)
35min
Creme de espargos verdes com manteiga de pinhão picante
Žádné hodnocení
Miniaturas de laranja e suspiro
1 Std. 30 Min
Frango com parmesão, limão e espirais de curgete - TM5
30 Min
Salteado de vitela com ananás e especiarias
8 Std. 30 Min
Hambúrgueres de cuscuz
40min
Vitela asiática com grão e cuscuz
9 godz. 20 min
Espetadas de cogumelos e bacon com arroz de repolho
40min
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10 Std.