
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g cebola cortada em quartos
- 500 g ervilhas descongeladas
- 30 g azeite
- 100 g espinafres
- 1 pão tipo papo-seco partido em pedaços (30 g aprox.)
-
1
c. chá de caldo de legumes
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 700 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 301.1 kcal / 1259.8 kJ
- Protein
- 12.2 g
- Tuk
- 7.4 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 348.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de ervilhas com hortelã
20min
Sopa rica de legumes
1hod.
Creme de brócolos e amêndoa
40min
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40min
Sopa de brócolos com croutons
1hod.
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50min
Creme de abóbora, cogumelos e castanhas
1hod.
Sopa cremosa de ervilhas
40min
Sopa de feijão e espinafres
30min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min
Creme light de brócolos e curgete
35min
Sopa de alho-francês com croutons
55min