Sopa de ervilhas à alentejana
TM6 TM5 TM31

Sopa de ervilhas à alentejana

4.6 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 220 g cebola cortada em quartos
  • 500 g ervilhas descongeladas
  • 30 g azeite
  • 100 g espinafres
  • 1 pão tipo papo-seco, partido em pedaços (30 g aprox.)
  • 1 c. chá de caldo de legumes
    nebo 1 cubo de caldo de legumes
  • 700 g água

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
1259.8 kJ / 301.1 kcal
Protein
12.2 g
Sacharidy
47.3 g
Tuk
7.4 g
Nasycený tuk
1.3 g
Vláknina
7.8 g
Sodík
348.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty