Sopa de ervilhas à alentejana

Sopa de ervilhas à alentejana

4.3 7 rating
Příprava 5min.
Celkový 40min.
6 doses

Suroviny

  • cebola cortada em quartos
    220 g
  • ervilhas descongeladas
    500 g
  • azeite
    30 g
  • espinafres
    100 g
  • pão tipo papo-seco partido em pedaços (30 g aprox.)
    1
  • caldo de legumes
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • água
    700 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 348.8 mg
Protein 12.2 g
Kalorie 1259.8 kJ / 301.1 kcal
Tuk 7.4 g
Vláknina 7.8 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 47.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...