Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 100 g Amaranth-Körner
- 550 g Wasser
- 2 Auberginen (à 250 g)
- 70 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kräuter der Provence
- 150 g weiße Champignons, frisch, in Scheiben
- 4 Prisen Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1153 kJ / 275 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Quinoa-Risotto Provençale
30min
Mittelmeergemüse mit Couscous
1 godz.
Ochsenherz-Tomaten mit Buchweizen
1 godz.
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1 godz.
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1 Std. 10 Min
Linsen-Auflauf
1 Std. 20 Min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1 godz.
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2 Std.
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50 min
Thailändische Forellen-Päckchen
35min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1 Std. 5 Min