Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gewürzpaste:
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 20 g Mandeln
- 1 EL geriebene Zitronenschale
- 20 g Paniermehl
- 60 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Eintopf:
- 300 g Wirsing, in Stücken
- 3 rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (Öl auffangen)
- 20 g Olivenöl
- 1000 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 120 g Sonnenweizen (Ebly)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Thymian, abgezupft
- 1 Dose weiße Bohnen (ca. 800 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1558 kJ / 372 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 11.9 g
Alternativní recepty
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Gemüse-Suppe mit Soba-Nudeln und Tofu
40min
Ochsenherz-Tomaten mit Buchweizen
1h
Bohnenpüree
10min
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45min
Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel
5h 30min
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1h 30min
Kichererbsen-Eintopf
30min
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1 godz. 10 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min